Important [DUTCH] Officiële Server Regels

Status
Not open for further replies.
Jan 31, 2018
1,316
380
#1
PrimeMC: Officiële server regels

Dit document bevat alle algemene en individuele regels die onze spelers moet volgen als ze op Prime spelen. Het niet volgen van deze regels kan ertoe leiden dat je account een straf krijgt door één van onze staff leden. Acties worden beoordeeld per geval, en hangen af van de overtreding die begaan is, en het staff lid die je zaak afhandelt.

BELANGRIJK: Staff heeft altijd het laatste woord. Of je nu een regel hebt verbroken of niet, als er reden is om te geloven dat jouw gedrag de speelervaring van anderen beïnvloed, dan kunnen er gevolgen optreden. Spelers die logisch nadenken, zouden hier geen problemen mee moeten hebben.

BELANGRIJK: Onze Engelse regels zijn altijd het meest up-to-date, en zijn de enige regels die daadwerkelijk gelden. Dit document kan enkel worden gezien als hulpmiddel!

Onze regels veranderen regelmatig, dus we raden aan om dit bericht regelmatig te bekijken.
Laatste update: 13-12-2018 (2:49AM UTC)

DEEL A: Chatregels (Publiek/Privé)
Deze regels zijn van toepassing op alle berichten die worden verzonden in de chat, of het nu een publieke of privé chat is. Het overtreden van deze regels kan leiden tot een waarschuwing, chat mute of server ban. Onthoud dat al onze staff leden alle privé berichten kunnen zien die verzonden worden op de server.
 1. PG-13: Alle berichten die worden gemaakt moeten voldoen aan PG-13. Gebruik maken van beledigende of ontoepasselijke taal is niet toegestaan. Dit geldt ook voor het omzeilen van de chat filter.
  Voorbeeld: “F*ck deze sh*t”

 2. Beschuldigingen: Een speler beschuldigen van bepaalde acties is niet toegestaan in de game chat. Dit geldt ook voor; iemand beschuldigen van hacking en oplichting. Report spelers op ons forum, anders kunnen onze staffleden jou niet helpen.
  Voorbeeld: “Iemand is aan het hacken!”

 3. Gelijkheid & Respect: Er wordt van je verwacht dat je alle spelers met gelijkheid & respect behandelt. Behandel anderen zoals je zelf ook behandelt zou willen worden. Brutaal en toxic gedrag is strict verboden. Onder respectloosheid stellen we een bewering die door een andere speler op een verkeerde manier kan worden opgepakt.
  Voorbeeld: “Lol, iemand lijkt op een .... in het echte leven!”

 4. Racisme: Elke vorm van racisme, homofobie, xenofobie, sexisme of andere soorten van discriminerend gedrag / acties tegenover een andere speler zijn niet toegelaten, en zullen zwaar bestraft worden.
  Voorbeeld: “Iemand is een n*ger

 5. Spammen: Elke vorm van spam (ook het aanmoedigen om te spammen) is niet toegestaan in de global of privé chat. Dit geldt voor: hetzelfde bericht meerdere keren sturen, speciale karakters spammen,...
  Voorbeelden: “Djoijdfiojdfijojdf”, “TP naar mij!!”, “TP naar mij!!”, “TP naar mij!!”

 6. Caps: Het gebruiken van overdreven caps is niet toegestaan in de global chat, of privé chat.
  Voorbeeld: “HEB JE DAT GEZIEN???!!”.

 7. Vragen van geld/ranks: Ranks & geld vragen aan andere spelers is niet toegestaan. Dit geldt ook voor het vragen om server items te ruilen voor in-game ranks.
  Voorbeelden: “Mag ik OP?” “Ik geef 6k voor Titan Rank!”

 8. Privé informatie: Iemand zijn privé informatie vragen / delen is te strengste verboden en zal zéér zwaar worden bestraft. Respecteer elkaars privacy. Onder persoonlijke informatie bevatten we onder meer: IP adressen, huidige locatie, familienaam, creditcard informatie,...
  Voorbeeld: “Wat is je achternaam?”

 9. Ongepaste links: Het delen van links naar ongepaste sites, of het verspreiden van ongepaste foto’s is niet toegestaan en zal bestraft worden.
  Voorbeeld: “Kijk op ****hub.com!”

 10. Taal: Engels is de algemene taal van de server. Een groot aandeel van onze spelers spreekt ook Nederlands. Dit zijn de 2 officiële talen die mogen worden gesproken in de publieke chat. Andere talen mogen in privé gesproken worden.
  Voorbeeld: Overduidelijk

 11. Imitatie: Het imiteren van andere spelers of staff-leden is niet toegelaten. Nicknames gebruiken om andere te imiteren zal ertoe leiden dat je de nickname toegang verliest.
  Voorbeeld: “Ik ben (staff)’s alt!”

 12. Moderatie: We appreciëren alle soorten extra hulp van onze spelers, maar het is niet toegestaan om een speler te dwingen / commanderen om een bepaalde regel te volgen (Mini Modding), zelfs al zijn ze heel onbeschoft. We hebben moderatoren in dienst die deze problemen zullen oplossen. Maak een speler report op ons forum.
  Voorbeeld: “Spreek Engels, of je zal gebanned worden!”

 13. Eerlijkheid: Spelers worden verwacht eerlijk te zijn als ze met staffleden praten. Elke vorm van liegen of pesten/plagen wordt niet getolereerd.
  Voorbeeld: “Misschien heb ik hacks, misschien ook niet.”

 14. Mute vermijden: Proberen een mute te vermijden door bepaalde commando's te gebruiken is niet toegestaan, en kan leiden tot een extra, zwaardere straf.
  Voorbeeld: Overduidelijk

 15. Adverteren: Elke vorm van adverteren is niet toegestaan. Dit bevat ook het adverteren van andere Minecraft servers of jouw social media kanalen. Alles gerelateerd tot Prime is toegelaten. Nieuwe spelers die adverteren als ze juist toegetreden zijn tot de server, zullen gelijk permanent verbannen worden.
  Voorbeeld: “Bekijk mijn Youtube kanaal: youtube.com/…”

 16. Haatzaaiende uitspraken: Elke vorm van haatzaaien is niet toegestaan. Dit bevat onder meer het schelden op spelers / kenmerken van de server.
  Voorbeelden: “Iemand is slecht in pvp!”, “De economie is slecht!”

 17. Flame Wars: Het starten of deelnemen aan een flame war is niet toegestaan.
  Voorbeelden: “Jij bent echt slecht pik”, “Ja hij is echt slecht”, “Jullie zijn slecht!”, …

 18. PMC/MCList oplichting: Zeggen dat je van een voting-of serverlist bent is niet toegestaan.
  Voorbeelden: “Ik ben van PMC, OP mij om de server te beoordelen.”

 19. Bedreigingen: Het bedreigen van andere spelers met de dood, of zeggen dat ze zichzelf iets moeten aan doen is ten strengste verboden. Ditzelfde geldt voor DDoS bedreigingen.
  Voorbeelden: “Ik zal naar je huis komen en je vermoorden.”, “Ik ga je DDoSen”
DEEL B: Gameplay Regels
Deze regels zijn van toepassing op de server gameplay en de manier waarop deze invloed hebben op anderen. Overtreding van deze regels kan resulteren in een waarschuwing, chat mute (tijdelijk en permanent) or server bans. In het algemeen is alles dat de ervaring van andere spelers verstoort niet toegestaan.
 1. Commando Misbruik: Alle soorten misbruik van een commando dat je hebt verkregen is strikt verboden. Ditzelfde geldt voor het misbruiken van jouw commands op andere spelers.
  Voorbeeld: /kittycannon spammen om andere spelers te irriteren

 1. Bijnamen: Het gebruiken van je nickname om ongepaste dingen te zeggen of mensen te imiteren is niet toegestaan. Dit valt samen met de regels die in deel A worden behandeld.
  Voorbeeld: /nick gebruiken om een staff na te doen

 1. Faction/Party Namen: Het gebruiken van de faction, party, gang of groepsfunctie op de server om ongepaste dingen te weergeven is niet toegestaan.
  Voorbeeld: Je faction hernoemen naar “CancerSquad”

 1. TP Vermoorden: Het vragen van spelers om naar je te teleporteren voor een valse reden is niet toegestaan.
  Voorbeeld: Een speler gratis voorwerpen aanbieden, waarna de speler wordt vermoord als hij/zij teleporteert.

 1. Bug Misbruik: Misbruik en profijt nemen van serverfouten is ten strengste verboden.
  Voorbeeld: Items dupliceren, expres de server laten crashen,...

 1. Scammen/Stelen: Voorwerpen stelen, of het oplichten van andere spelers op welke manier dan ook is niet toegestaan. Houd er rekening mee dat we items die gescammed zijn niet kunnen terugbrengen.
  Voorbeeld: A wisselt $10k voor 10 Diamonds van B, echter B levert de voorwerpen niet.

 1. Gebouwen: Het bouwen van ongepaste of aanvallende structuren zijn niet toegestaan en zullen worden weggehaald. Dit proces duurt voor ons team maar een aantal seconden, dus probeer niet hier je tijd aan te verspillen.
  Voorbeeld: Swastikas, penissen of andere racistische/ongepaste gebouwen

 1. Ongepaste Karakter/Namen: Het gebruiken van een ongepaste skin, cape of in-game naam is niet toegestaan en resulteert in een ban van de server
  Voorbeeld: Een naakte skin gebruiken

 1. Grieven: Het is ten strengste verboden om andere spelers te grieven. Hoewel strafbaar, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor het feit dat je eigendommen worden vernietigd door onbevoegde spelers. Je bent zelf verantwoordelijk voor het beschermen van je eigen gebouwen. Grieven op Factions is toegestaan, aangezien dit een onderdeel is van de gamemode. Island Levels zonder toestemming stelen op Skyblock wordt beschouwd als griefing
  Voorbeeld: Het eiland van iemand kapot maken zonder toestemming
Deel C: Combat Rules
Deze regels zijn van toepassing op gevechten op de server. Overtreding van deze regels kan resulteren in waarschuwingen of ban. Over het algemeen is alles wat interfereert met normale server-PvP verboden.
 1. Hacked Clients: Het gebruik van een ongeautoriseerde of modded client die er voor zorgt dat je gameplay verandert is ten strengste verboden. Voor een lijst met de toegestane mods, kun je de gepaste thread op de forums raadplegen.
  Voorbeeld: Het gebruik van killaura (aimbot), reach en snelheidsaanpassingen,....

 2. Spawn killing: Iemand telkens vermoorden terwijl deze speler net spawnt is verboden.
  Voorbeeld: Overduidelijk.

 3. Commando’s: Misbruik maken van je donator commands is verboden.
  Voorbeeld: Het gebruiken van /god in combat.

 4. Kills Farmen/Boosten: Samenwerken met een alt of een andere server speler om daarmee kills te krijgen (en dus je killstreak verhogen) is ten strengste verboden.
  Voorbeeld: Steeds dezelfde speler vermoorden die op geen enkele manier terugvecht.

 5. PvP Logging: PvP logging, teleporteren of lopen naar een niet-PvP-zone (safezone) terwijl je in combat bent is verboden. We hebben bescherming om de meeste situaties te voorkomen, maar degene die in staat zijn om deze bescherming te omzeilen, worden hiervoor gestraft.
  Voorbeeld: Weg teleporteren terwijl je in combat bent.
Deel D: Overige Regels
Deze regels zijn van toepassing op PvP op de server. Overtreding van deze regels kan resulteren in waarschuwing/verbanningen.
 1. Alt Accounts: Het is toegestaan om meerdere accounts te gebruiken om op ons netwerk te spelen, maar als op enige moment een van je accounts banned wordt, valt het gebruik van een andere account onder “Ban Evading” wat verboden is. Als je dit toch doet, resulteert dit in een IP-ban.
  Voorbeeld: Een alt account gebruiken om een ban op je andere account te evaden.

 2. Chargeback: Het is ten strengste verboden om een betaling gemaakt aan de server te betwisten. Als je aankopen gemaakt hebt op naam van andere spelers, zal de maker van de originele aankoop hiervoor ten strengste gestraft worden.
  Voorbeeld: Overduidelijk
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.