Important [DUTCH] Officiële Forum Regels

Status
Not open for further replies.

Affixes

Management
Jan 31, 2018
923
344
#1
PrimeMC: Officiële forum regels

Dit document bevat alle regels die onze spelers moet volgen tijdens het gebruik van de Prime Forums. Het niet volgen van deze regels kan ertoe leiden dat je account een straf krijgt door één van onze staff leden, ook in-game. Acties worden beoordeeld per geval, en hangen af van de overtreding die begaan is, en het stafflid die je zaak afhandelt.

BELANGRIJK: Staff heeft altijd het laatste woord. Of je nu een regel hebt verbroken of niet, als er reden is om te geloven dat jouw gedrag de speelervaring van anderen beïnvloed, dan kunnen er gevolgen optreden. Spelers die logisch nadenken, zouden hier geen problemen mee moeten hebben.

BELANGRIJK: Onze Engelse regels zijn altijd het meest up-to-date, en zijn de enige regels die daadwerkelijk gelden. Dit document kan enkel worden gezien als hulpmiddel!

Onze regels veranderen regelmatig, dus we raden aan om dit bericht regelmatig te bekijken.
Laatste update: 19-12-2018 (6:21PM UTC)

DEEL A: Algemene Regels
Deze regels zijn van toepassing op alle posts, threads en andere berichten die worden gepost op onze forums, of het nu publiekelijk of in privé is. Het overtreden van deze regels kan leiden tot een waarschuwing, chat mute of server ban. De forum regels zijn bijna identiek aan de in-game regels. Houd er rekening mee dat de onderstaande regels ook effect hebben op de chat feature van onze site.
 1. PG-13: Alle berichten die worden gemaakt moeten voldoen aan PG-13. Gebruik maken van beledigende of ontoepasselijke taal is niet toegestaan. Dit geldt ook voor het omzeilen van de chat filter.
  Voorbeeld: “F*ck deze sh*t”

 2. Beschuldigingen: Een speler beschuldigen van bepaalde acties is niet toegestaan in de game chat. Dit geldt ook voor; iemand beschuldigen van hacking en oplichting. Report spelers op ons forum, anders kunnen onze staffleden jou niet helpen.
  Voorbeeld: “Iemand is aan het hacken!”

 3. Gelijkheid & Respect: Er wordt van je verwacht dat je alle spelers met gelijkheid & respect behandelt. Behandel anderen zoals je zelf ook behandelt zou willen worden. Brutaal en toxic gedrag is strict verboden. Onder respectloosheid stellen we een bewering die door een andere speler op een verkeerde manier kan worden opgepakt.
  Voorbeeld: “Lol, iemand lijkt op een .... in het echte leven!”

 4. Racisme: Elke vorm van racisme, homofobie, xenofobie, sexisme of andere soorten van discriminerend gedrag / acties tegenover een andere speler zijn niet toegelaten, en zullen zwaar bestraft worden.
  Voorbeeld: “Iemand is een n*ger

 5. Spammen: Elke vorm van spam (ook het aanmoedigen om te spammen) is niet toegestaan in de global of privé chat. Dit geldt voor: hetzelfde bericht meerdere keren sturen, speciale karakters spammen,...
  Voorbeelden: “Djoijdfiojdfijojdf”, “TP naar mij!!”, “TP naar mij!!”, “TP naar mij!!”

 6. Caps: Het gebruiken van overdreven caps is niet toegestaan in de global chat, of privé chat.
  Voorbeeld: “HEB JE DAT GEZIEN???!!”.

 7. Vragen van geld/ranks: Ranks & geld vragen aan andere spelers is niet toegestaan. Dit geldt ook voor het vragen om server items te ruilen voor in-game ranks.
  Voorbeelden: “Mag ik OP?” “Ik geef 6k voor Titan Rank!”

 8. Privé informatie: Iemand zijn privé informatie vragen / delen is te strengste verboden en zal zéér zwaar worden bestraft. Respecteer elkaars privacy. Onder persoonlijke informatie bevatten we onder meer: IP adressen, huidige locatie, familienaam, creditcard informatie,...
  Voorbeeld: “Wat is je achternaam?”

 9. Ongepaste links: Het delen van links naar ongepaste sites, of het verspreiden van ongepaste foto’s is niet toegestaan en zal bestraft worden.
  Voorbeeld: “Kijk op ****hub.com!”

 10. Taal: Engels is de algemene taal van de server. Een groot aandeel van onze spelers spreekt ook Nederlands. Dit zijn de 2 officiële talen die mogen worden gesproken in de publieke chat. Andere talen mogen in privé gesproken worden.
  Voorbeeld: Overduidelijk

 11. Imitatie: Het imiteren van andere spelers of staff-leden is niet toegelaten. Nicknames gebruiken om andere te imiteren zal ertoe leiden dat je de nickname toegang verliest.
  Voorbeeld: “Ik ben (staff)’s alt!”

 12. Moderatie: We appreciëren alle soorten extra hulp van onze spelers, maar het is niet toegestaan om een speler te dwingen / commanderen om een bepaalde regel te volgen (Mini Modding), zelfs al zijn ze heel onbeschoft. We hebben moderatoren in dienst die deze problemen zullen oplossen. Maak een speler report op ons forum.
  Voorbeeld: “Spreek Engels, of je zal gebanned worden!”

 13. Eerlijkheid: Spelers worden verwacht eerlijk te zijn als ze met staffleden praten. Elke vorm van liegen of pesten/plagen wordt niet getolereerd.
  Voorbeeld: “Misschien heb ik hacks, misschien ook niet.”

 14. Adverteren: Elke vorm van adverteren is niet toegestaan. Dit bevat ook het adverteren van andere Minecraft servers of jouw social media kanalen. Alles gerelateerd tot Prime is toegelaten. Nieuwe spelers die adverteren als ze juist toegetreden zijn tot de server, zullen gelijk permanent verbannen worden.
  Voorbeeld: “Bekijk mijn Youtube kanaal: youtube.com/…”

 15. Haatzaaiende uitspraken: Elke vorm van haatzaaien is niet toegestaan. Dit bevat onder meer het schelden op spelers / kenmerken van de server.
  Voorbeelden: “Iemand is slecht in pvp!”, “De economie is slecht!”

 16. Flame Wars: Het starten of deelnemen aan een flame war is niet toegestaan.
  Voorbeelden: “Jij bent echt slecht pik”, “Ja hij is echt slecht”, “Jullie zijn slecht!”, …

 17. PMC/MCList oplichting: Zeggen dat je van een voting-of serverlist bent is niet toegestaan.
  Voorbeelden: “Ik ben van PMC, OP mij om de server te beoordelen.”

 18. Bedreigingen: Het bedreigen van andere spelers met de dood, of zeggen dat ze zichzelf iets moeten aan doen is ten strengste verboden. Ditzelfde geldt voor DDoS bedreigingen.
  Voorbeelden: “Ik zal naar je huis komen en je vermoorden.”, “Ik ga je DDoSen”

 19. Post Farming: Het posten van berichten op de forums puur en alleen voor het ophalen van jouw post count (en dus niets toevoegen aan de conversatie), is verboden en kan er voor zorgen dat jouw post count terug wordt gezet, met overige straffen als gevolg.
  VVoorbeelden: “Dat klopt”, “Dit moeten we toevoegen”

 20. Necroposting: Het posten van (vaak nutteloze) content op een topic waar meer dan twee maanden niet meer op is gereageerd, is niet toegelaten, tenzij deze reactie werkelijk wat inbrengt op het topic.
  Voorbeelden: “wow!!”, “Bedankt voor de informatie”

 21. Alt Accounts: Het aanmaken van alternatieve forum accounts, voor welke reden dan ook, is niet toegelaten, tenzij er expliciet toestemming is geven door een lid van het administration team.
  Voorbeeld: Overduidelijk
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.